21.08

PLAZA MUCHA MIERDA

POOLSE MARIA KAPEL  –  BREDA

Op deze plaza heb je maar liefst 2 x de wielrenners in het vizier! Op het einde van de middag finisht La Vuelta vlak voor je neus aan de Claudius Prinsenlaan. En op ons gigantische scherm mis je geen seconde van de koers.

Mucha Mierda is dé groene oase tijdens La Vuelta in Breda. Kom genieten van de fenomenale Gentse band Congazz en onze nostalgische DJ’s van Bakkenliedjes. Goede koffie, lekker eten en heerlijke speciaalbiertjes. Vlij neer in het gras of neem plaats aan de picknicktafels en speel ondertussen een spelletje KUB of Jeu de Boules. Plaza Mucha Mierda vind je in het parkje bij het Poolse Maria Kapel aan de Claudius Prinsenlaan. De feestelijkheden starten om 12.00 en gaan na de finish van de Vuelta door tot ca. 20:00 uur.

CONGAZZ

AANVANG 15u

BAKKENLIEDJES

AANVANG 14u

PRAKTISCHE INFO

HANDIG OM TE WETEN

Waar: Poolse Maria Kapel op de hoek van de Claudius Prinsenlaan en de Wilhelminasingel.
Wanneer: 21 augustus tijdens de start van La Vuelta in Breda.
Eten en drinken: we zijn open vanaf 12u.
Aanvang concert: onze DJ’s starten om 14u en Congazz vanaf 15u.

EXTRA GENIETEN TIJDENS DIT CONCERT

VOORDELIG KOUD BIERTJE ERBIJ?

Reserveer hier alvast jouw koude sixpack van de week. Of doe met je vrienden mee aan een van onze bierproeverijen! Kortom, hier vind je alles om extra te kunnen genieten tijdens Brand Parkies.

BRAND PARKIES IS…

in Nederland een initiatief van Stichting Mikser en een exploitatie van Fixed BV. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar van Brand Parkies!

info@parkies.nl