18.08

JARED GRANT

WILHELMINAVELD  – BERGEN OP ZOOM

Als je aan Jared Grant denkt, denk je aan SOUL. Nee, vette SOUL! Met zijn veelzijdige stem, gulle lach en strakke dansmoves verovert hij keer op keer de harten van het publiek. Momenteel is hij iedere zaterdagavond te zien bij ‘MATTHIJS GAAT DOOR’ en reist hij de theaters af met het Amsterdam Funk Orchestra met ‘Tribute to JAMES BROWN’.

Op 12 jarige leeftijd weet Grant al dat hij helemaal voor de muziek wil gaan. Samenwerkingen met Trijntje Oosterhuis en internationale artiesten zoals Eliza Doolittle volgen. Inmiddels is geen podium hem nog onbekend; van The Voice of Holland, North Sea Jazz tot Paradiso en meer. En komende zomer dus ook gewoon op Brand Parkies!

MAARTEN TEEKENS

Warming up – Aanvang 19U

PRAKTISCHE INFO

HANDIG OM TE WETEN

Waar: Blokstallen, Wilhelminaveld, Bergen op Zoom.
Wanneer: wekelijks op donderdag vanaf 14 juli.
Eten en drinken: we zijn altijd open vanaf 19u. Bij heel mooi weer zelfs al vanaf 18u. We sluiten om 23u.
Aanvang concert: het hoofdprogramma start wekelijks rond 20u15. De warming up begint om 19u30.
En verder: kom met de fiets, er is een fietsenstalling aan de ingang van het park. Ontdek hier alles over Brand Parkies in Bergen op Zoom!

EXTRA GENIETEN TIJDENS DIT CONCERT

VOORDELIG KOUD BIERTJE ERBIJ?

Reserveer hier alvast jouw koude sixpack van de week. Of doe met je vrienden mee aan een van onze bierproeverijen! Kortom, hier vind je alles om extra te kunnen genieten tijdens Brand Parkies.

BRAND PARKIES IS…

in Nederland een initiatief van Stichting Mikser en een exploitatie van Fixed BV. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar van Brand Parkies!

info@parkies.nl