VANAF 11.07

VANAF 11 JULI

terug naar brand parkies!

Hoera! Alle lichten staan op groen voor een normale zomer met jouw heerlijke vertrouwde avonden in het park! Je hoort ons binnenkort met het programma voor de zomer van 2022 en alle andere leuke activiteiten van Brand Parkies!

VANAF 11 JULI

terug naar brand parkies!

Hoera! Alle lichten staan op groen voor een normale zomer met jouw heerlijke vertrouwde avonden in het park.
Je hoort ons binnenkort met het programma voor de zomer van 2022 en alle andere leuke activiteiten van Brand Parkies!

STADSPARK VALKENBERG

BREDA

….

PARK VROUWENHOF

ROOSENDAAL

….

WANTIJPARK

DORDRECHT

….

WANTIJPARK

DORDRECHT

….

WANTIJPARK

DORDRECHT

….

WANTIJPARK

DORDRECHT

….

WANTIJPARK

DORDRECHT

….

WANTIJPARK

DORDRECHT

….

ECHTE

GENIETERS

ZIJN PARKGENOTEN

Gratis naar Brand Parkies? Dat kan gelukkig! Maar daarom is het wel super belangrijk dat…..steun ontvangen…… Nieuw op Brand Parkies dit jaar! Jouw avondjes op Brand Parkies worden nóg beter. Neem met je vrienden plaats op ons proefterras en neem deel aan onze bierproeverijen. Of maak je het jezelf extra gemakkelijk en bestel op voorhand jouw ijskoude 6 pack zodat je lekker in het gras kan blijven zitten. Dat kan vanaf nu allemaal via onze Parkgenoten winkel.

OOK VOOR BEDRIJVEN

Een seizoensplaats op ons terras.

Op Brand Parkies kom je iedereen tegen.

De ideale ontmoetingsplaats voor collega’s en relaties

GENIETERS

ECHTE

GENIETERS

ECHTE

ZIJN PARKGENOTEN

Nieuw op Brand Parkies dit jaar! Jouw avondjes op Brand Parkies worden nóg beter. Neem met je vrienden plaats op ons proefterras en neem deel aan onze bierproeverijen. Of maak je het jezelf extra gemakkelijk en bestel op voorhand jouw ijskoude 6 pack zodat je lekker in het gras kan blijven zitten. Dat kan vanaf nu allemaal via onze Parkgenoten winkel.

BEKIJK HET

AANBOD

BRAND PARKIES IS…

in Nederland een initiatief van Stichting Mikser en een exploitatie van Fixed BV. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar van Brand Parkies!

info@parkies.nl