VANAF

12 JULI

horeca Medewerkers gezocht!
(18-24 jr)

Wij zoeken voor het komende zomerseizoen gemotiveerde horecamedewerkers. Werk je al in de horeca en wil je ervaring opdoen in het buiten- en festivalleven? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! We zoeken jonge mensen die graag een centje bijverdienen, hard willen werken en veel fun willen maken.

Horecamedewerkers op Brand Parkies werken tijdens de avonduren (onze openingsuren :-)), het liefst vier dagen per week (ma-do) op onze vier concertlocaties in het zuiden van het land. We zoeken mensen die goed kunnen tappen, bij de kassa’s helpen, vaten sleuren en klaar zetten, perfecte wijntjes kunnen serveren, cocktails kunnen maken, hun handjes durven vuil te maken, je kan het zo gek niet bedenken.

Iets voor jou? Vul dan het onderstaande contactformulier in en je hoort van ons. Voor de planning en verloning van ons horecapersoneel werken we trouwens samen met de ervaren mensen en efficiënte systemen van A La Carte! Wij voorzien vervoer (heen en terug) vanuit Breda.

Solliciteer hier

  • Stuur ook meteen jouw CV door.

 

Controle

BRAND PARKIES IS…

in Nederland een initiatief van Stichting Mikser en een exploitatie van Fixed BV. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar van Brand Parkies!

info@parkies.nl