VANAF

12 JULI

BRAND PARKIES MOET CONCERTREEKSEN VERPLAATSEN

De concertreeksen in Dordrecht, Breda en Roosendaal die gepland stonden vanaf 12 juli moeten op het allerlaatste moment verplaatst worden naar een later moment in de zomer.

De Gemeente Breda heeft moeten besluiten om de noodzakelijke vergunning voor het evenement niet te verlenen. De gemeente heeft er onvoldoende vertrouwen in dat dit evenement in het druk bezochte stadspark, met alle aanzuigende werkingen die het kent, nog aan alle geldende landelijke corona-maatregelen rondom evenementen kan voldoen. Natuurlijk balen we hier enorm van. De gezondheid van onze bezoekers staat echter voorop, wat er voor zorgt dat we begrip hebben voor dit besluit.

Brand Parkies is vanouds een heel toegankelijk evenement waar je iedereen uit de stad terug vindt. Dit jaar moest vanwege de Corona maatregelen worden gereserveerd voor het evenement. De Gemeente Breda heeft de organisatie de mogelijkheid geboden om de concerten te verplaatsen naar het moment wanneer de 1,5 meter maatregel komt te vervallen. De mogelijkheden hiervoor worden op dit moment besproken.
De concerten van Brand Parkies zijn als het ware een rondreizend circus met een uitgekiende logistieke optimalisatie. Het wegvallen van Breda bij de start van de reeks brengt de organisatie in problemen. Daarom gaat de organisatie in iedere deelnemende stad rond te tafel om de mogelijkheden tot verplaatsing te bespreken.

Bezoekers die al gereserveerd hadden, zullen de komende week via e-mail op de hoogte gesteld worden over hun refund.

De organisatie hoopt op korte termijn voor iedere locatie een oplossing te hebben zodat de inwoners van Dordrecht, Breda en Roosendaal dit jaar alsnog van Brand Parkies kunnen genieten.

BRAND PARKIES IS…

in Nederland een initiatief van Stichting Mikser en een exploitatie van Fixed BV. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar van Brand Parkies!

info@parkies.nl