20.07

A BAND CALLED FRIDAY

VROUWENHOFPARK  –  ROOSENDAAL

“Thank God It’s Friday” is niet alleen het motto van deze upcoming band, maar ook de levenswijze van de frontmannen van deze heerlijke band. FRIDAYS debuutsingle “21” werd gekroond tot TopSong bij Radio 2, maar luister vooral de release – Show Me Where It Hurts – Olly Wall & Louis Douze Remix en kom alvast in zomerse Parkies Sferen.. Friday staat in het teken van muziek, vrijheid, maar bovenal van hun vriendschap. Met hun zeskoppige band staan ze op het podium te shinen, happy vibes ga je voelen. Dat is een zekerheid! Typisch Parkies toch?

BAKKENLIEDJES

AANVANG 19U – WARMING UP

Bakkenliedjes draait 78 toeren platen. Heerlijk nostalgisch, geen plaat zonder sferische kraak. We nemen kratten vol niet te tillen 78 toeren liedjes op bakelieten platen mee. Met genres die alle kanten op gaan van rock and roll naar smartlap. Van The Ramblers naar Tante Leen, en van Elvis naar Louis Armstrong.

PRAKTISCHE INFO

HANDIG OM TE WETEN

Waar: Vrouwenhofpark, Scholtensboslaan, Roosendaal.
Wanneer: wekelijks op woensdag vanaf 13 juli.
Eten en drinken: we zijn altijd open vanaf 19u. Bij heel mooi weer zelfs al vanaf 18u. We sluiten om 23u.
Aanvang concert: het hoofdprogramma start wekelijks rond 20u15. De warming up begint om 19u30.
En verder: kom met de fiets, er is een fietsenstalling aan de ingang van het park. Ontdek hier alles over Brand Parkies in Roosendaal!

EXTRA GENIETEN TIJDENS DIT CONCERT

VOORDELIG KOUD BIERTJE ERBIJ?

Reserveer hier alvast jouw koude sixpack van de week. Of doe met je vrienden mee aan een van onze bierproeverijen! Kortom, hier vind je alles om extra te kunnen genieten tijdens Brand Parkies.

BRAND PARKIES IS…

in Nederland een initiatief van Stichting Mikser en een exploitatie van Fixed BV. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar van Brand Parkies!

info@parkies.nl