18.07

A BAND CALLED FRIDAY

WANTIJPARK  –  DORDRECHT

“Thank God It’s Friday” is niet alleen het motto van deze upcoming band, maar ook de levenswijze van de frontmannen van deze heerlijke band. FRIDAYS debuutsingle “21” werd gekroond tot TopSong bij Radio 2, maar luister vooral de release – Show Me Where It Hurts – Olly Wall & Louis Douze Remix en kom alvast in zomerse Parkies Sferen.. Friday staat in het teken van muziek, vrijheid, maar bovenal van hun vriendschap. Met hun zeskoppige band staan ze op het podium te shinen, happy vibes ga je voelen. Dat is een zekerheid! Typisch Parkies toch?

ME WITH MY FRIEND

AANVANG 19u  –  WARMING UP

PRAKTISCHE INFO

HANDIG OM TE WETEN

Waar: Wantijpark, Baden Powellaan in Dordrecht.
Wanneer: wekelijks op maandag vanaf 11 juli.
Eten en drinken: we zijn altijd open vanaf 19u. Bij heel mooi weer zelfs al vanaf 18u. We sluiten om 23u.
Aanvang concert: het hoofdprogramma start wekelijks rond 20u15. De warming up begint om 19u30.
En verder: kom met de fiets, er is een fietsenstalling aan de ingang van het park. Ontdek hier alles over Brand Parkies in Dordrecht!

EXTRA GENIETEN TIJDENS DIT CONCERT

VOORDELIG KOUD BIERTJE ERBIJ?

Reserveer hier alvast jouw koude sixpack van de week. Of doe met je vrienden mee aan een van onze bierproeverijen! Kortom, hier vind je alles om extra te kunnen genieten tijdens Brand Parkies.

BRAND PARKIES IS…

in Nederland een initiatief van Stichting Mikser en een exploitatie van Fixed BV. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar van Brand Parkies!

info@parkies.nl