03.08

RADIO NEGRA

VROUWENHOFPARK  –  ROOSENDAAL

Bereid je voor op een stevige, bombastische en ultra dansbare knal in het park! Radio Negra is een bende gepassioneerde muzikanten die je meeneemt op een reis vol multiculturele vibes. De band is in zijn 10 jarig bestaan uitgegroeid tot veel meer dan alleen maar een vette knipoog naar mestizo messias Manu Chao en zijn cultband Mano Negra. Ze brengen, steeds met een eigen twist, onder andere ook hulde aan helden zoals La Pegatina, Bob Marley, UB40 en The Specials…

CACTI

WARMING UP  –  AANVANG 19U

Cacti is een vierkoppige band die de mensen om hun heen net zo enthousiast wil maken over Braziliaanse muziek als zij. Ze maken de muziek toegankelijker voor het Nederlandse publiek door de traditioneel vooral percussieve muziek te benaderen met krachtige melodieën en groovy baslijntjes. Ze spelen Bossa Nova, Jazz, Funk en Samba.

PRAKTISCHE INFO

HANDIG OM TE WETEN

Waar: Vrouwenhofpark, Scholtensboslaan, Roosendaal.
Wanneer: wekelijks op woensdag vanaf 13 juli.
Eten en drinken: we zijn altijd open vanaf 19u. Bij heel mooi weer zelfs al vanaf 18u. We sluiten om 23u.
Aanvang concert: het hoofdprogramma start wekelijks rond 20u15. De warming up begint om 19u30.
En verder: kom met de fiets, er is een fietsenstalling aan de ingang van het park. Ontdek hier alles over Brand Parkies in Roosendaal!

EXTRA GENIETEN TIJDENS DIT CONCERT

VOORDELIG KOUD BIERTJE ERBIJ?

Reserveer hier alvast jouw koude sixpack van de week. Of doe met je vrienden mee aan een van onze bierproeverijen! Kortom, hier vind je alles om extra te kunnen genieten tijdens Brand Parkies.

BRAND PARKIES IS…

in Nederland een initiatief van Stichting Mikser en een exploitatie van Fixed BV. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar van Brand Parkies!

info@parkies.nl