VANAF

12 JULI

Een welgemeende dankjewel!

Zonder partners geen Brand Parkies. Brand Parkies kan worden aangeboden dankzij de samenwerking met de verschillende stads- en gemeentebesturen, partnerships met bedrijven en merken en de bestedingen van onze bezoekers. Een dikke dankjewel is hier dus zeker op z’n plaats!

Word partner!

Wij werken voortdurend aan de beleving van Brand Parkies. We zijn dus altijd op zoek naar vernieuwende partnerships met (non) profit organisaties die in contact willen treden met hun doelgroep en onze parkiezen nog leuker kunnen maken!  Neem gerust contact op met Jasper (jasper @ parkies.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw bedrijfsfeest of personeelsuitje op Brand Parkies

Brand Parkies is de perfecte plek voor een leuke en gemoedelijke afspraak met collega’s of relaties. We kunnen op het terrein een gereserveerde zone creëren zodat je jouw gasten goed kan ontvangen. Neem gerust contact op met Jasper (jasper @ parkies.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

Hoofdpartners

 

Steden & gemeenten

 

Lokale partners

 

Mediapartners

 

Muzikale partners

 
BRAND PARKIES IS…

in Nederland een initiatief van Stichting Mikser en een exploitatie van Fixed BV. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar van Brand Parkies!

info@parkies.nl