Genieten van Parkies als één van onze loyale bondgenoten

TIJD VOOR PARKIES! Parkies weer terug in de stadsparken van Dordrecht, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Om als één van de laatste gratis festivals te kunnen blijven bestaan hebben wij jouw hulp nodig. Jij kan namelijk Parkgenoot worden!
Als Parkgenoot ondersteun jij ons, zodat wij kunnen blijven bestaan, maar hier krijg je natuurlijk iets heel tofs voor terug. Jij als loyale Parkies-bezoeker hebt hierin mogelijkheden, maar ook aan bedrijven hebben wij gedacht!

WORD OOK PARKGENOOT VAN BRAND PARKIES

RESERVEER EEN PICKNICKTAFEL

Parkies biedt de mogelijkheden voor bedrijven om Parkies te ondersteunen. Samen onbezorgd genieten op een zomerse dag in het park, met relaties of collega’s. Als dank mag een plekje op de Wall of Fame in het park niet ontbreken!

Als parkgenoot kan je een tafel reserveren voor de hele zomer. Deze wordt volledig gebrand in de stijl van jouw bedrijf. Hiermee is er de mogelijkheid om te kiezen voor één, of meerdere, steden. Met deze unieke PARKIES-tafel heb je met je team uiteraard een hotspot op het terrein, perfect zicht op het podium en staan de koude drankjes bij aankomst al klaar.. Gedurende 6 weken is deze tafel voor jullie!

PICKNICK PAKKET

Picknicken jullie met team liever in het park? Hier hebben wij uiteraard ook aan gedacht!
Bestel voor het hele bedrijf de Parkies Picknick bag. In deze herbruikbare Picknick bag vind je, uiteraard, een PARKIES-picknickkleed, ijskoude dranken (bier, wijn of fris), een kaartspel, kleine snack, en BRAND (led)kaarsenhouder. Zo kan jij onbezorgd richting het park, en staat alles bij aankomst voor je klaar. Alleen nog even dat lekkere plekje in de zon opzoeken en het genieten kan beginnen!

BRAND PARKIES IS…

in Nederland een initiatief van Stichting Mikser en een exploitatie van Fixed BV. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar van Brand Parkies!

info@parkies.nl