Genieten van Parkies als één van onze loyale bondgenoten

TIJD VOOR PARKIES! Parkies komt weer terug in de stadsparken van Dordrecht, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Om als één van de laatste festivals in Nederland gratis te kunnen blijven hebben wij jouw hulp nodig.

Als Parkgenoot ondersteun jij ons en help jij Parkies een gratis festival te blijven. Hier krijg je natuurlijk iets tofs voor terug. Jij als loyale Parkies-bezoeker hebt verschillende mogelijkheden om ons te ondersteunen, maar ook aan bedrijven hebben wij gedacht!

Interesse om als bedrijf Parkgenoot te worden, maar liever met een andere invulling als onderstaande opties? We gaan graag met u persoonlijk in gesprek om samen tot een mooi plan te komen!

Reserveer een gepersonaliseerde picknicktafel voor jouw bedrijf

Parkies biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven om Parkies te ondersteunen. Samen onbezorgd genieten op een zomerse dag in het park, met relaties of collega’s. Als dank mag een plekje op de Parkies Wall of Fame in het park niet ontbreken!

Als parkgenoot kan je met jouw bedrijf een tafel reserveren voor de hele zomer. Deze wordt volledig gebrand in de stijl van jouw bedrijf. Hiermee is er de mogelijkheid om te kiezen voor één, of meerdere, steden. Met deze unieke PARKIES-tafel heb je met je team uiteraard een hotspot op het terrein, perfect zicht op het podium en staan de koude drankjes bij aankomst al klaar.. Gedurende 6 weken is deze tafel voor jullie!

JOUW BEDRIJF

DOET

GENOEG AAN

TEAMBUILDING?

Parkies merch kit

Wil jij jouw werknemers of collega’s verwennen door ze een verzorgd avondje Parkies cadeau te doen? Of geniet jij met jouw team liever van Parkies in de traditionele picknick setting? Bestel dan de het Parkies picknick pakket. Het pakket bevat een herbruikbare Parkies-tas, een origineel Parkies-picknickkleed, ijskoude dranken (bier, wijn of fris), een Parkies-kaartspel, kleine snack en een Brand (led)kaarsenhouder. Wij zorgen ervoor dat bij aankomst in het park alles klaar staat voor een heerlijk onbezorgd avondje. Alleen nog even dat lekkere plekje in de zon opzoeken en het genieten kan beginnen!

Bondgenoten

Als bondgenoot van Parkies steun jij ons door eenmalig een bedrag van €25,- te doneren. Als bondgenoot zal jij altijd als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rond Parkies, zoals de bekendmaking de programmering, via de Bondgenoten nieuwsbrief. Daarnaast krijg jij een plekje op de “Wall of Bondgenoten”, terug te vinden op het festival terrein van Parkies én ontvang jij het Bondgenoot 2022 speldje in jouw brievenbus.

BRAND PARKIES IS…

in Nederland een initiatief van Stichting Mikser en een exploitatie van Fixed BV. Dankzij de samenwerking met de verschillende gemeentebesturen, het bedrijfsleven, de artiesten- en mediawereld en een legertje professionals en studenten genieten meer dan 115.000 bezoekers ieder jaar van Brand Parkies!